2Life Fitness

Core Fit

Core fit

Ovakva vrsta treninga omogućit će Vam da razvijete core mišiće, da reagiraju brže i jače, postići ćete bolju ravnotežu, svijest o tijelu, koordinaciju i fleksibilnost.

video.tarikhema.org

Trening se sastoji od najučinkovitijih vježbi za razvoj snage, poput dizanja i čučnjeva, zahtijevaju jaku jezgru za stabilizaciju i zaštitu donjeg dijela leđa. Najbolje core vježbe mogu Vas iznenaditi, nije dovoljno samo napraviti trbušnjake i čučnjeve. Kako biste izgradili snažan core potrebno vam je treniranje raznih mišića, od kukova do ramena. Ono što stručnjaci nazivaju “core” zapravo se sastoji od mnogo različitih mišića koji stabiliziraju kralježnicu i zdjelicu te pokreću cijelu duljinu trupa.

Kada se radi kontrakcija tih mišića, oni stabiliziraju kralježnicu, zdjelicu, rameni obruč i stvaraju solidnu bazu podrške. Kada se to dogodi, mi smo u stanju generirati snažne pokrete ekstremiteta.

Core mišići također omogućuju da hodate uspravno, pomažu u kontroli pokreta, prijenosu energije, distribuiraju stres i štite leđa.

Program vježbanja pomno je složen, a koncept vježbi usmjeren je na sve te grupe mišića kako bi rezultati bili maksimalno učinkoviti.

 • Drugi o nama

  • Osoblje fitness centra je vrlo ljubazno i spremno pomoći svima kojima treba neki savjet ili dodatna informacija.Marina Mandić
  • Super atmosfera, lijep prostor i odličan program tjelovježbi!Vedrana Pavelić
  • Od najsrdačnijeg dočeka za recepcijom do žestokih treninga, sve je za 5!Matija Capan
  • Legendarna ekipa, ugodna atmosfera, super ambijent i dobra zezancija!Dominik Prosinečki
  • Jedno od mjesta gdje se osjećaš kao kod kuće!Karlo Novosel