2Life Fitness

Funkcionalni trening

kettlebells-small

Funkcionalni trening je visokointenzivan trening koji se radi u funkciji potrošnje masnog tkiva, poboljšanja mišićne izdržljivosti te mišićne snage. Neki od rekvizita koji se koriste u ovakvoj vrsti treninga su: girje (kettlebell), TRX, medicinske lopte, vijače, elastične trake, a tu je i naravno veliki repertoar vježbi koje se izvode samo sa težinom vlastitog tijela.
Kod svih vježbi bit je da radi što više mišića istovremeno, a velika većina vježbi najviše pogađa trbuh i donji dio leđa, što su kod većine najslabiji dijelovi tijela. Ako se tome dodaju i minimalni odmori između vježbi, dobivamo vrlo moćno oruđe za sagorijevanje masti i izgradnju mišića!
Prednosti ovakve vrste treninga su: poboljšanje kompozicije tijela, povećanje mišićne mase i snage, povećanje radnog kapaciteta vježbanja te raznolikost trening programa.
Funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer se radi na svim bitnim značajkama: snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti.

 • Drugi o nama

  • Osoblje fitness centra je vrlo ljubazno i spremno pomoći svima kojima treba neki savjet ili dodatna informacija.Marina Mandić
  • Super atmosfera, lijep prostor i odličan program tjelovježbi!Vedrana Pavelić
  • Od najsrdačnijeg dočeka za recepcijom do žestokih treninga, sve je za 5!Matija Capan
  • Legendarna ekipa, ugodna atmosfera, super ambijent i dobra zezancija!Dominik Prosinečki
  • Jedno od mjesta gdje se osjećaš kao kod kuće!Karlo Novosel