2Life Fitness

Škola Boksa / Boks / Kick boks

škola boksa

Naučite vještinu boksa, kick boksa i jiu jitsu-a, osnovne udarce, kretanja i izmicanja. Izuzetno zabavan i jedan od najefikasnijih načina sagorijevanja masnih stanica, jačanja mišića i otpuštanja nagomilanog stresa. Rezultati zagarantirani!

Trening se sastoji od rada na vrećama, fokuserima, vježbama snage i fleskibilnosti. Tijekom treninga ovakvog tipa maksimalno ćete raditi na svakom pojedinačnom mišiću svoga tijela te nakon jednog do dva tjedna treninga primijetiti prve promjene na sebi.

Boks predstavlja kombinaciju kardiovaskularnih treninga i treninga snage. To je sport visokog intenziteta vježbanja, ubrzava metabolizam i bilo, a taj efekt traje i dugo nakon treninga. To znači i manju apsorpciju kalorija i masti tijekom dana, što je izuzetno važno za prevenciju prekomjerne tjelesne težine, a ako ste mršavi Vaši mišići će biti jači i zategnutiji.

tarikhema

Boks, Kick boks i Jiu Jitsu kao borilačka vještina prije su bili rezervirani isključivo za muškarce, ali danas je situacija ipak drugačija, te sve više žena prepoznaje prednosti ovakve vrste rekreacije.

 • Drugi o nama

  • Osoblje fitness centra je vrlo ljubazno i spremno pomoći svima kojima treba neki savjet ili dodatna informacija.Marina Mandić
  • Super atmosfera, lijep prostor i odličan program tjelovježbi!Vedrana Pavelić
  • Od najsrdačnijeg dočeka za recepcijom do žestokih treninga, sve je za 5!Matija Capan
  • Legendarna ekipa, ugodna atmosfera, super ambijent i dobra zezancija!Dominik Prosinečki
  • Jedno od mjesta gdje se osjećaš kao kod kuće!Karlo Novosel