Image Alt

CORE FIT

Trening se sastoji od najučinkovitijih vježbi za razvoj snage, zahtijevaju jaku jezgru za stabilizaciju i zaštitu donjeg dijela leđa. “Core” se zapravo sastoji od mnogo različitih mišića, od kukova do ramena, koji stabiliziraju kralježnicu i zdjelicu te pokreću cijelu duljinu trupa.


Kada se radi kontrakcija tih mišića, oni stabiliziraju kralježnicu, zdjelicu, rameni obruč i stvaraju solidnu bazu podrške. Kada se to dogodi, mi smo u stanju generirati snažne pokrete ekstremiteta.


Core mišići također omogućuju da hodate uspravno, pomažu u kontroli pokreta, prijenosu energije, distribuiraju stres i štite leđa.


Program vježbanja pomno je složen, a koncept vježbi usmjeren je na sve te grupe mišića kako bi rezultati bili maksimalno učinkoviti.


Razina intenziteta: 10

Stenjevec / Rudeš
Category:

Close

2LIFE fitness centar mjesto je dobrih vibracija i pozitivne atmosfere, te sportskog duha, namijenjen za početnike, rekreativce i sportaše koji žele unaprijediti svoje zdravlje,oblikovati tijelo, te poboljšati svoje fizičke i psihičke performanse uz konstantan nadzor naših stručnjaka.

Radno vrijeme

Stenjevec
PON – PET: 07:30 – 22:30
SUB: 09:00 – 21:00
NED: 16:00 – 21:00

Rudeš
PON – PET: 07:00 – 23:00
SUB: 09:00 – 21:00
NED: 15:00 – 21:00

About